ترشی رب انار و گردو

ترشی رب انار و گردو

ترشی رب انار و گردو

Blog Article

«ترشی هفت بیجار» یکی از ترشی‌های پرطرفدار و خوشمزه پاییزی و زمستانی به خصوص در استان‌های شمالی ایران است.

این خوراکی چون کالری کمی دارد، برای افرادی که در پی تناسب اندام و سلامتی هستند بسیار می‌تواند مفید واقع شود.

کاملترین اطلاعات از مجموعه ها شامل : آدرس سایت

بسیاری افراد این ترشی را بدون هیچ ادویه اضافی درست می‌کنند و برخی دیگر ترشی کلم قرمز را با انار یا تمر هندی مزه‌دار می‌کنند.

طعم ترش ترشیجات می تواند در اثر اسید تولیدشده در طی تخمیر باشد . فرآیند تخمیر در اثر فعالیت باکتری های لاکتوباسیل می باشد که سبب تولید ویتامین های گروه ب که بر سلامتی دستگاه گوارش نقش زیادی دارند ، می شود.

بانک اطلاعات تولید کنندگان شرکت ها و کارخانجات ترشیجات و شوریجات ایران

مواد غذایی که از آن‌ها ترشی تهیه می‌کنند عبارت‌اند از: پیاز، کلم یا گل کلم، فلفل، قارچ، سیر، چغندر، انبه، آلو، لیمو، پوست هندوانه و….

برای درست کردن این ترشی باید کلم‌ برگ‌ها را داخل قابلمه‌ ای ریخته و آن‌ها را با دمای کم به همراه نمک و آب بپزیم. بعد از پختن کلم برگ‌ها آن‌ها را سرد کرده و خرد می‌کنیم.

این محصول بیشتر به استان‌های خراسانی مربوط است. مهم‌ترین قسمت این خوردنی گوجه فرنگی است. موادی که این خوراکی را تشکیل می‌دهند:

ترشی جات جزو مهمترین غذاهای تخمیر شده هستند . غذاهای تخمیر شده با متعادل کردن میزان اسید معده و باکتری های روده به دستگاه گوارش بدن کمک می کنند و باعث می شوند روده مواد مغذی بیشتری را جذب کند .

به هر میزانی که این کار را با ظرافت بیشتری انجام دهید به همان میزان ظاهر ترشی شما هم در کنار طعم و عطر آن جذاب تر و بهتر دیده می‌شود.

هندی‌ها معمولا از مواد نارس برای درست کردن این خوراکی استفاده می‌کنند و این باعث می‌شود که، فرایند تولید و نگهداری این ترشی‌ها سخت‌تر شود. علاوه بر ترشی‌های گیاهی، هندی‌ها به ترشیجات غیر گیاهی نیز علاقه‌مند هستند و از میگو، ماهی یا حتی مرغ برای درست کردن ترشی انبه ترشی استفاده می‌کنند. برخی از مشهور‌ترین ترشی‌های هندی عبارتند از:

از گردو، برگه خشک زرد آلو، تمبر هندی، جوز هندی، فلفل سیاه، سرکه سیاه، شکر، نمک و ادویه ترشیجات تشکیل شده است.

به صورتی که تمامی شرکت های ، تولیدکنندگان و کارخانه های موجود در این بانک دارای مجوز رسمی از مراکز و مراجع ذی صلاح قانونی مانند ؛ اتحادیه ها ، اتاق های اصناف ، وزارت خانه های کشاورزی ، صنعت معدن و تجارت  می باشند .

Report this page